A Simple Key For بیماری پارکینسون نوزادان Unveiled

پیشرفت از مرحله ۱ به مرحله ۲ می تواند ماه ها یا حتی سال ها طول بکشد. و هیچ راهی برای پیش بینی پیشرفت فردی وجود ندارد.

برای فرد مبتلا به پارکینسون گزینه‌های درمانی مختلفی موجود است. البته، درمان کاملی وجود ندارد؛ ولی داروها و گاهی جراحی می‌تواند مؤثر باشد.

در بیماران مبتلا به پارکینسون، عوارضی که تهدید کننده زندگی بیمار هستند افزایش می یابد، مانند موارد زیر:

برخی افراد بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل بیماری پارکینسون هستند.  عوامل خطرساز این بیماری عبارتند از:

پارکینسون، اختلال سیستم اعصاب مرکزی است که در آن قسمتی از مغز که مسئول حرکات است، درگیر می شود. تخریب عصبی می تواند منجر به کاهش سطح دوپامین شود، ماده شیمیایی مغز که حرکات را کنترل می کند. دوپامین، نقش مهمی را در عملکردهای فیزیکی و ذهنی بر عهده دارد که از جمله آن ها می توان به حرکات اختیاری، ادراک و یادگیری، خلق و خو، حافظه، رفتارهای عمومی اشاره کرد.

پارکینسون از الگوی گسترده‌ای پیروی می‌کند. سرعت پیشرفت بیماری در افراد مختلف متفاوت است. علائم معمولا با گذشت زمان بدتر و علائم جدیدی در میانه‌ی راه ظاهر می‌شوند. پارکینسون همیشه روی طول عمر فرد بیمار تأثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند موجب تغییر درخورتوجهی در کیفیت زندگی شود.

جیمز پارکینسون بیماری پارکینسون را به‌طور رسمی در سال ۱۸۱۷ در مقاله‌ای با عنوان رساله‌ای در زمینه‌ی فلج لرزشی معرفی کرد. جیمز پارکینسون پزشکی ساکن لندن بود که علائم کلاسیک پارکینسون را در سه نفر از بیماران خود و نیز سه فرد رهگذر در خیابان مشاهده کرده بود. مقاله‌ی او شرح روشنی از برخی از علائم اصلی این بیماری بود: لرزش و سختی و استوارنبودن قامت.

بیماری پارکینسون اغلب باعث ایجاد مشکل در فعالیت های روزانه می شود.  اما تمرینات بسیار ساده و حرکات کششی ممکن است به شما در حرکت و ایمن تر راه رفتن کمک کند.

 یوگا از حرکات ماهیچه ای هدفمند برای عضله سازی ، افزایش تحرک و بهبود انعطاف پذیری استفاده می کند.

کلیه مطالب صرفا جهت آگاهی بخشی است و جنبه تشخیص و درمان قطعی ندارد. در صورت نیاز به هر نوع تشخیصی به پزشک مراجعه کنید.

بافرادی که عادت به مصرف قهوه ندارند، در برابر افرادی که روزانه عادت دارند تا ۲ بار قهوه مصرف کنند، ۵ برابر بیش تر در معرض ابتلا به پارکینسون قرار می گیرند.

مرحله ۳ مرحله میانی در پارکینسون است و بیماری پارکینسون پلاس نقطه عطف اصلی در پیشرفت بیماری پارکینسون است. بسیاری از علائم مشابه علائم مرحله ۲ است.

 سعی کنید شلوار و دامن هایی با بند کمر الاستیک بپوشید زیرا راحت تر از دکمه ها و زیپ ها هستند.

صفحه اصلی  مقالات  متخصص مغز و اعصاب متخصص مغز و اعصاب افسردگی درمان افسردگی ام اس درمان ام اس تشخیص و درمان ام اس کمر درد درمان کمر درد دیسک کمر سردرد درمان سردرد میگرن سرگیجه درمان سرگیجه درد گردن دیسک گردن علت درد گردن درد شانه پارکینسون درمان پارکینسون لرزش دست درمان لرزش دست و پا تشنج تشنج در اثر تب درمان تشنج درمان تشنج ناشی از تب صرع درمان صرع سکته مغزی سکته مغزی در کودکان تومور مغزی فلج مغزی مننژیت درمان مننژیت آنوریسم مغزی درمان آنوریسم مغزی اختلال خواب گالری ویدئو  درباره دکتر  تماس با دکتر 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *